21. kolo: Žichlínek - Řetová 12.5.2019

15.05.2019 15:21

    MUŽI I.B TŘÍDA

 

    ŽICHLÍNEK – ŘETOVÁ

                3 : 2 (2:1)

 

Sestava:                                                    Šilar

                               L.Bače Vencl  Bohunek Volf

                        T.Bače Provazník                      Berky Maier

                                                    Müller Turek

                                                                     (57.Hanuš)

 

Branky:  43. a 60. Müller

 

Za chladného a větrného počasí odehráli naši hráči velmi slušné utkání s mnoha šancemi, které se jim však nedařilo proměňovat a tak jsme nakonec odjeli bez bodu.

Domácí měli míč více na svých kopačkách, ale my jsme z pozorné obrany přecházeli do rychlých protiútoků a vytvářeli si velmi slibné brankové příležitosti, ve kterých jsme si však počínali neohrabaně a tudíž bez gólového efektu. Ve 25.minutě nám soupeř utekl po křídle, odcentroval

do vápna na volného spoluhráče a ten střelou k tyči otevřel skóre 1:0. Ve 40.minutě jsme z rychlého brejku inkasovali podruhé. Ve 43.minutě poslal vysoký balon na hranici velkého vápna domácích Berky, ten si na prsa zpracoval Radek Müller a pohotovou střelou snížil na 2:1.

V 60.minutě unikl po křídle super rychlík Tomáš Bohunek, odcentroval do pokutového území a náš současně nejlepší kanonýr Müller tzv. „rybičkou“ vyrovnal. Parádní gól, jak z učebnice fotbalu.

O dvě minuty později, po několika chybách, které začaly už v záložní řadě, se domácí dostali opět do vedení. V 74.minutě zahrál domácí hráč ve vlastním pokutovém území rukou, píšťalka rozhodčího však zůstala němá. Přesto se z této situace dal vytěžit gól, ale náš hráč přestal

na okamžik hrát a pak už bylo pozdě míč do prázdné branky dopravit. Hrát se prostě musí, dokud hru nezastaví hvizd rozhodčího! A to jsme promarnili skvělou šanci v 88.minutě, když jsme netrefili prázdnou branku z pouhých osmi metrů.

Takže naše prohra byla díky všem promarněným šancím asi zasloužená.

V neděli 19.5. přivítáme na domácí půdě v Mandl aréně lídra tabulky Tatenice. Zápas začíná v 16.hodin.