19. kolo: Semanín - Řetová 27.4.2019

02.05.2019 13:37

     MUŽI  I.B TŘÍDA

         SEMANÍN – ŘETOVÁ

                 3 : 0 (0:0)


 

Sestava:                                                 Šilar

                              L.Bače Vencl Bohunek        Provazník

                          T.Bače Hanuš                Berky Maier

                                                                            (75.Holínka)

                                                    Müller Voleský


 

Na horké semanínské půdě jsme nechali tři body. Velmi špatný terén ovlivnil negativně hru obou celků a trpěl především fotbal. Projevovalo se to řadou nepřesností, kdy si míč na hrbolatém trávníku dělal, co chtěl.

V první půli jsme byli běhavější, bojovnější a měli i více brankových příležitostí. V 10.minutě nastřelil Míra Maier tyč. Ve 32.minutě vyslal po křídle Berky Müllera, ale jeho přihrávku před prázdnou branku Tomáš Bače minul.

Ve druhé půli už jsme tolik soupeře nenapadali a naše hra postrádala nápad. Tím nás domácí dostávali pod soustavný tlak, z kterého jsme se nemohli vymanit.  Přesto jsme semanínské hráče do vážnější šance nepouštěli, až

do 67.minuty, kdy po zmatku v našem pokutovém území musel zatáhnout za záchrannou brzdu, v podobě jasného faulu,  Lukáš Vencl. Následnou penaltu domácí proměnili a bylo 1:0. Po předešlé dřině přišlo velké zklamání, ztráta koncentrace a během následujících sedmi minut jsme inkasovali, po střelách kolem hranice šestnáctky, ještě dvakrát.  Sedm minut, které rozhodlo zápas.

Naši hráči se nemají za co stydět, odvedli na hřišti maximum, jak po fyzické tak i po taktické stránce, ale soupeř byl prostě lepší.

V neděli od 16.hodin přivítáme v Mandl aréně tým Janova.