11. kolo: Opatovec - Řetová 20.10.2018

23.10.2018 09:45

MUŽI  I.B TŘÍDA

       OPATOVEC – ŘETOVÁ

                 5 : 2 (3:0)


 

Sestava:                                                  Šilar

                             Turek Sedláček Provazník       L.Bače

                          (67.Volf) (67.Šimek)

                                     Müller Flídr Jiroušek Vašina

                                (76.T.Bače)

                                              Voleský Berky

 

Branky: 58.Müller, 74.Šimek


 

Domácí se do nás pustili hned zkraje utkání a již ve druhé minutě jsme inkasovali po střele z asi 20 metrů. V 10.minutě nás soupeř přehrál v křídle a

po přihrávce do vápna na volného hráče domácích to bylo 2:0.   V 31.minutě, po trestném kopu soupeře, jsme nechali propadnout míč k volnému protihráči – 3:0.

Ve druhé půli jsme byli aktivnější, byli více na míči než domácí a vytvořili si i několik vyložených šancí.Náš tlak přinesl ovoce v 58.minutě, kdy Berky vyslal

po křídle Vašinu a po jeho úniku a následném centru do vápna snížil hlavou

na 3:1 Müller. V tomto úseku utkání jsme hráli opravdu dobrý, nápaditý fotbal, sahali po kontaktním gólu, ale v 64.minutě nás soupeř zchladil střelou z velkého vápna a navýšil skóre na 4:1. Toto byl zlomový okamžik, který nás opět dostal dolů! V 68.minutě přihrál náš hráč na hranici svého pokutového území volnému protihráči a ten už si s nabídnutou šancí lehce poradil – 5:1. Parádičku předvedl v 74.minutě Lojza Šimek, když po rohovém kopu Flídra trefil míč z první  a prostřelil vše, co mu stálo v cestě a snížil na konečných 5:2.

Hráčům nelze upřít snaha, ale bez neproměněných šancí se vyhrát nedá.

Na druhou stranu, dvě vstřelené branky by na zisk tří bodů měly stačit, ale to se nesmí tolik gólů dostávat. Naše obranná hra je opravdu zoufalá!!!!!

V neděli 28.10. ve 14.00 nás čeká zápas v Dolním Újezdě, s místním béčkem.