13. kolo: Tatenice - Řetová 4.11.2017

07.11.2017 13:44

   TATENICE – ŘETOVÁ

                  4 : 1  (2:1)


 

Sestava:                   Hůlka

                        Provazník          Šimek            M.Voleský       Vašina

                                               (76.Turek)

                             T.Bače          Flídr                 Bohunek      Pilgr

                            (L.Bače)

                                                  Holínka          Müller

 

Branka: 44.Müller


 

Utkání, které se hrálo na náhradním hřišti s umělou trávou v Lanškrouně, se nám vůbec nepovedlo. Nepřirozeně se chovající míč na umělém povrchu dělal problémy oběma týmům, ale naši hráči se s nimi vypořádávali podstatně hůře. Hráli bojácně, alibisticky a tím se v naší hře kupila jedna chyba za druhou, čehož soupeř efektivně využíval.

V 37.minutě proklouzl tatenický hráč naší obranou a sám před Hůlkou se nemýlil – 1:0. Ve 43.minutě, po přímém kopu, jsme ve vlastním vápně opět nebyli dost důrazní a domácí zvýšili na 2:0. Do kontaktu nás poslal Radek Müller, který využil skrumáže před tatenickou brankou. Přesto se nedá říci, že bychom byli v prvním poločase vyloženě horším týmem.

Ve druhé půli se však naše hra zhoršila a nepřesností přibývalo. Na třetí (v 65.minutě) a čtvrtý (v 75.minutě) inkasovaný gól jsme špatnými přihrávkami, na naší půlce hřiště, míč odevzdali a soupeř toho zkušeně využil.

To, že jsme z Lanškrouna odjeli bez bodu, znamená, že už nemůžeme splnit cíl, který jsme si před sezónou dali, totiž zisk dvaceti bodů po podzimní části.

Poslední zápas, derby se Sloupnicí (náhr.termín  za zrušené utkání), odehrajeme v neděli 12.11. od 14.hod. na umělé trávě v Ústí nad Orlicí. Přáli bychom si hojnou účast a tím i pomoc našich věrných fanoušků, kteří by nám

na náhradním hřišti vytvořili domácí prostředí.