19. kolo: Řetová - Dolní Újezd B 29.4.2018

30.04.2018 13:08

MUŽI  I.B TŘÍDA

           ŘETOVÁ – DOL.ÚJEZD „B“

                         1 : 4  (0:2)

 

Sestava:                                                   Šilar

                           L.Bače Sedláček      Provazník Vašina

                        (50.Šimek)                                  (51.Holínka)

                                     Müller Flídr Hanuš Pilgr

                                               Vaňous M.Voleský

                                             (78.Turek)

 

Branka: 63.Müller

 

Čtvrtý prohraný zápas v řadě!

Zasloužená ztráta tří bodů, přestože soupeř měl být hratelný, zvláště na domácí půdě. Dolnoújezdští byli jen jedno místo v tabulce před námi s náskokem pouhých tří bodů.

Od první minuty jsme tahali za kratší konec. Hosté byli aktivnější, ale hlavně rychlejší a ve všech herních činnostech lepší. Svým důrazným až agresivním celoplošným presinkem nás neustále nutil k chybám  a nepustil nás po celých devadesát minut do hry. Všechny čtyři góly jsme inkasovali (darovali?)

po školáckých, samozřejmě soupeřem vynucených, chybách.

Jediným světlým okamžikem byla Müllerova branka, po parádním prohození míče mezi obránce Jardou Vaňousem, v 63.minutě. V 67.minutě ještě mohl vstřelit kontaktní gól Honza Holínka, který šel sám na hostujícího gólmana, ale bohužel, zklamal.  Byl by to impuls ke srovnání skóre a přiblížení se k zisku alespoň jednoho bodu, ale asi by to ze sportovního hlediska nebylo spravedlivé.

Hráčům chybí víra v sebe sama, větší vůle po vítězství a hlavně sportovní duch či sportovní hrdost. Sám hlavní rozhodčí po zápasech v kuloárech prohlásil, že hodnější (odevzdanější?)  mužstvo dlouho neviděl. S tímto přístupem se 1.B třída opravdu hrát nedá! Jediný, kdo se nemusí stydět za svůj výkon je kapitán Standa Sedláček, který mimochodem prožívá báječné jaro.

Příští, svátkem prodloužený, víkend nás čekají dva venkovní a opět nelehké zápasy. V neděli 6.5. od 17.00 v Jablonném n.O. a v úterý 8.5. od 16.00 odehrajeme odložený zápas v Mor.Třebové.  Tak uvidíme, jak se z těchto posledních čtyř prohraných utkání poučíme.