16. kolo: Opatovec - Řetová

09.04.2018 15:51

MUŽI  I.B TŘÍDA

       OPATOVEC – ŘETOVÁ

                  1 : 0 (1:0)


 

Sestava:                                                 Šilar

                         Provazník Sedláček   M.Voleský Turek

                        (71.Šimek)

                                 Müller Flídr Pilgr     Vašina

                                                                              (64.R.Voleský)

                                             Rufer Bohunek

                                                                        (47.Holínka)


 

Bázlivý a ustrašený výkon celého mužstva. Každý hráč hrál jen tak, aby něco nezkazil, nikdo neudělal nic navíc – alibismus!

První poločas jsme sice byli lepší v držení míče, ale žádnému hráči se

do útočného rizika nechtělo, takže jsme ani jednou neohrozili domácí branku. Naopak jsme inkasovali ve 36.minutě z pokutového kopu. O dvě minuty později při nás stálo štěstí, když domácí kopali již druhou penaltu, ale míč šel

nad bránu.

Ve druhém poločase se držení míče vyrovnalo, ale šance si opět nevytvořilo ani jedno mužstvo. Ve 47.minutě musel zraněného Bohunka vystřídat Holínka a v 71.minutě se odporoučel ze hřiště s bolavým kolenem Provazník, na jehož místo nastoupil Šimek. V posledních deseti minutách jsme hráli vabank na tři obránce a tři útočníky a tím si vytvořili územní převahu. Ale ani to nepomohlo, abychom se alespoň jednou dostali ke střele mezi tyče soupeřovy branky!

S tímto  bázlivým herním projevem jsme na vítězství nebo  zisk bodu nemohli ani pomyslet. Za celých devadesát minut nešla ani jedna střela mezi tyče opatovské branky!!!

Omluva patří všem fanouškům ( a nebylo jich málo ), kteří za námi do Opatovce vážili cestu a my je zklamali nejen výsledkově, ale především herním projevem. V neděli 15.4. od 16.hodin nás čeká na domácím hřišti mimořádně těžký soupeř ze Zámrsku. Doufáme, že nás fanoušci nezavrhli a že zaplní tribuny v Mandl aréně do posledního místečka a poženou naše hráče za vítězstvím.