17. kolo: Řetová - Zámrsk 17.4. 2018

19.04.2018 15:53

  MUŽI  I.B TŘÍDA

              ŘETOVÁ – ZÁMRSKC:\Users\JS\Desktop\fotbalista 1.png

                       1 : 2 (1:2)


Sestava:                                                 Šilar

                             L.Bače Sedláček Provazník   Turek

                                   T.Bače Flídr Pilgr Müller

                                            M.Voleský Holínka

                                                                     (71.Šimek)

 

Branka: 20.M.Voleský


Důstojná prohra s prvním týmem tabulky a hlavním kandidátem na postup

do 1.A třídy. Kořením utkání byla útočná hra obou týmů, což se určitě líbilo přítomným divákům.

Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a po celou první půli jsme měli překvapivě  jak více ze hry, tak i více šancí. Paradoxem bylo, že po těchto pětačtyřiceti minutách bylo skóre 1:2. Ve 20.minutě poslal centrovaný míč

do vápna hostí Radek Müller a Míra Voleský byl ve správnou chvíli na správném místě a poslal nás do vedení 1:0. Hosté vyrovnali ve 32.minutě, když  obrana nepokryla v našem pokutovém území dorážejícího soupeře. Velké zklamání

po obětavém výkonu přišlo v 38.minutě. Po „minele“ našeho obránce se míč dostal k hostujícímu útočníkovi, který postupoval sám na bezmocného Šilara a bylo 1:2.

Ve druhé půli se hra vyrovnala a hráči obou týmů ještě přidali na bojovnosti. Hrálo se nahoru dolů, nechyběly šance ani ostré zákroky z obou stran. Chvílemi se i dost jiskřilo. Zkrátka zápas jak má být. Od 84.minuty jsme hráli v deseti hráčích  po vyloučení kapitána Standy Sedláčka za dvě žluté karty. To už bylo prakticky nemožné proti tak kvalitnímu týmu skóre srovnat.

Naše hráče je třeba pochválit, protože se opravdu vydali ze všech sil. Negativem byla ukvapenost při finálových přihrávkách a v zakončení.  

V sobotu 21.4. v 16.30 hodin nás čeká další těžké utkání v Králíkách, odkud se nám ještě nepodařilo přivézt ani bod. Každá série jednou končí a tak to snad tentokrát zlomíme!