18. kolo: Řetová - Libchavy 21.4.2019

23.04.2019 20:02

     MUŽI  I.B TŘÍDA

        ŘETOVÁ – LIBCHAVY

                 2 : 1 (1:0)


 

Sestava:                                                  Šilar

                                L.Bače Vencl Bohunek     Provazník

                                      Volf Hanuš Berky Maier

                 (64.Šimek,75.T.Bače)(69.Gloser)

                                           Müller Voleský

 

Branky: 5.Müller, 78.Voleský


 

První tříbodové vítězství v sezóně!

V úvodní pětadvacetiminutovce jsme soupeře přehrávali. Byli jsme agresivnější, rychlejší a na našich hráčích bylo vidět, že prokletí předešlých nemalých proher chtějí konečně zlomit a předvést hru, se kterou v minulých ročnících slavili nemalý úspěch.  

Již v 5.minutě, kdy jsme hosty zatlačili do jejich vlastního vápna, se v nepřehledné situaci nejlépe zorientoval Radek Müller a otevřel skóre utkání. Po zmíněné 25.minutě jsme povolili v důrazu, nechali hostům více prostoru

ke hře, což vedlo k větší aktivitě soupeře a my tahali za kratší konec pomyslného provazu. Naštěstí se nám podařilo tento tlak ustát.

Ve druhé půli byla hra vyrovnaná a moc šancí nepřinesla. V 67.minutě využil Roman Voleský špatné rozehrávky libchavské obrany a sám před brankářem zachoval klid a přízemní střelou k zadní tyči zvýšil na 2:0. V 83.minutě přišla naše dávná bolest obranných rohových kopů a nechali jsme zcela volného protihráče hlavou snížit na 2:1. Závěrečný tlak hostů jsme zvládli a zaslouženě získali tři body.

Našim hráčům patří velká pochvala za předvedenou hru, jejich odhodlání a touhu po zisku všech bodů…. Byla obdivuhodná!

Toto vítězství toho však moc neřeší, musíme jet dál, myslet na další těžký zápas v Semaníně, kde hrajeme v sobotu 27.4. od 16.hodin.