2. kolo: Řetová - Pomezí 19.8.2018

30.08.2018 08:59

MUŽI  I.B TŘÍDA

        Řetová – Pomezí

                 1 : 3 (0:1)


 

Sestava:                                                    Šilar

                            L. Bače     Šimek      Voleský M. Provazník

                            Turek        Flídr        Hanuš Vašina

                            (71.Berky)

                                            T. Bače    Bohunek

                                                       (9. J. Štika)

 

Druhý zápas, druhá prohra.

Naši hráči neodehráli špatné utkání, byli dostatečně agresivní, snažili se kombinovat a i po taktické stránce si počínali dobře, ale soupeř byl prostě lepší. Jeho trpělivá a disciplinovaná hra podpořená fotbalovým umem, jim přinesla tři góly a též tři body. První gól jsme inkasovali ve 43. minutě po průniku hostujícího hráče naší obranou, po předcházející chybě ve středu hřiště. Druhý v 52. minutě po přihrávce z křídelního prostoru do našeho pokutového území, kde jsme nechali volného hráče, Třetí v 60. minutě, když jsme zapomněli zcela volného hráče na půlící čáře a ten šel sám na bezmocného Víťu Šilara.

V 79. minutě se pustil odvážně s míčem do hostujícího velkého vápna Filip Vašina, kterého soupař poslal nedovoleně k zemi a následnou penaltu s přehledem proměnil Petr Flídr. V poslední čtvrtině zápasu jsme si vytvořili několik slibných brankových příležitostí ale bez dalšího úsěchu.

Příští zápas (velké derby) hrajeme v neděli 26.8. v 16:00 ve Sloupnici.

Přestože jsme naše fanoušky už dvakrát zklamali, tak bychom je rádi ve Sloupnici uvítali, aby nám tam vytvořili kladně povzbuzující prostředí.