14. kolo: Řetová - Mor. Třebová B 8.5.2018

10.05.2018 13:12

     MUŽI  I.B TŘÍDA

   MOR.TŘEBOVÁ – ŘETOVÁ

              1 : 2 n.p. (0:1)

 

Sestava:                                               Hůlka

                         L.Bače Sedláček     Šimek Turek

                         R.Voleský M.Voleský   Pilgr Vašina

                       (70.T.Bače)                         (78.Hanuš)

                                        Bohunek Müller

                                     (71.Holínka)

 

Branka: 15.Vašina

Penalty: Holínka, Šimek, M.Voleský, Müller

 

První body po pěti zápasech.

Utkání se hrálo za příjemného počasí, na výborně připraveném trávníku. Fyzicky velmi náročný zápas, kdy se hrálo nahoru dolů. Utkání bylo plné osobních soubojů, ale všechno v rámci fair play. Po první pětiminutovce, kdy nás domácí dostali pod tlak, jsme hru postupně začali vyrovnávat a byli i opticky lepší, s více šancemi. Nejvíce soupeře zlobil s chutí hrající Tomáš Bohunek. V 15.minutě vyslal průnikovou přihrávku mezi domácí beky Míra Voleský, nabíhající Bohunek přihrál do pokutového území Filipu Vašinovi a ten rozvlnil moravskotřebovskou síť ( ukázková akce, jak z učebnice moderního fotbalu ). Do konce poločasu, přes velkou snahu obou mužstev, zůstalo skóre 0:1.

Celá druhá půle se odehrávala ve stejném duchu. V 52.minutě jsme však

na útočné polovině hřiště ztratili míč, čehož domácí využili k rychlému protiútoku do naší otevřené obrany a vyrovnali na 1:1. Přestože jsme se o tři body rvali jako lvi, tak skóre už zůstalo nezměněné.

Pochvala všem hráčům (domácí nevyjímaje) za bojovný výkon a pohledný fotbal, kdy si každý hráč musel sáhnout až na dno svých fyzických sil. V následném penaltovém rozstřelu se naši hráči pochlapili a vyhráli ho 4:2.

Po více než měsíci tak mohli slavit vítězství.

V neděli 13.5. od 16.hodin přivítáme v Mandl aréně poslední tým tabulky Horní Újezd.  Doufáme, že zlepšené výkony našich hráčů přilákají do ochozů hodně diváků a bude plný dům…….