23. kolo: Řetová - Těchonín 26.5.2018

29.05.2018 13:34

  MUŽI  I.B TŘÍDA

       TĚCHONÍN – ŘETOVÁ

                 2 : 1 (1:1)


 

Sestava:                                             Hůlka

                        L.Bače Sedláček       Šimek Turek

                                                                               (46.Provazník)

                                 T.Bače Pilgr Vaňous Vašina

                                         Holínka Müller

                                      (59.Berky)

 

Branka: 12.Vašina


 

Snaživý, ale velmi špatný výkon plný neuvěřitelných chyb!

Úvod utkání byl vyrovnaný, ale z naší strany bez šancí. Hned v úvodních minutách si domácí vytvořili dvě tutovky, které zázračnými zákroky na brankové čáře zlikvidoval gólman Hůlka ( mohlo být po zápase ). Ve 12.minutě zahrával volný trestný kop Filip Vašina a poslal nás do vedení 0:1. Ve 28.minutě jsme neporušili tradici a inkasovali jsme gól z rohu – 1:1. Od tohoto okamžiku jsme už tahali za kratší konec.

Do druhého poločasu jsme vstoupili neaktivně, až bojácně a po řadě chyb, vyplývajících z herní nešikovnosti, jsme již v 50.minutě tahali míč z naší sítě podruhé.  Od této chvíle, až do konce zápasu, to z naší strany bylo už jen fotbalové zoufalství. To, že soupeř nebyl schopný za této situace navýšit skóre, potvrzuje oprávněnost předposledního místa v tabulce, zaručujícího sestup

do okresního přeboru ( jenom doufejme, že nás nevezmou s sebou ).

Na našich hráčích leží „deka“, z pod které se ne a ne dostat. Vše je v psychice, hoši si nevěří, bojí se hrát, aby něco nezkazili. Jak jinak si vysvětlit, že co dotek s míčem, to chyba nebo ztráta. To odporuje všem fotbalovým zákonům. Přitom hráči na to mají, což dokazuje loňský zisk 40 bodů na konci sezóny ( ve stejném složení )!

V neděli 3.6. v 16.hodin začíná v Mandl aréně malé derby s Libchavami.