3. kolo: Řetová - Opatovec 27.8.2017

27.08.2017 16:00

        ŘETOVÁ – OPATOVEC

                  4 : 2   (1:1)

 

Sestava:                                               Hůlka

                        Turek        Sedláček               Provazník       Vašina

                                                                                              (72.Šimek)

                           Müller                Flídr       Vaňous          Pilgr

                     (87.Holínka)                        (66.Vencl)  

                                        Rufer                            Bohunek  

 

Branky: 39.Flídr, 63. a 66. Rufer, 93.Vencl


 

Opět jsme nezachytili začátek utkání a již ve 2.minutě jsme prohrávali 0:1. Soupeř byl houževnatý a bojovný, ale to vše na úkor fotbalovosti, kterou moc neoplýval. Tento styl hry ho stál hodně fyzických sil a během druhé půle postupně odpadával, což se nakonec projevilo na výsledku utkání. My jsme se však zase dopouštěli spousty osobních chyb, z čehož plynuly hloupé ztráty míčů a tím jsme umožňovali soupeřům chodit do rychlých protiútoků. S těmi si však naše obrana poradila. Ve 39.minutě vyrovnal střelou z asi 30 metrů, s pomocí teče opatovského hráče, Petr Flídr.  Ve 45.minutě, po sražení Bohunka v pokutovém území, neproměnil penaltu Dan Rufer.

To napravil v 63.minutě, kdy hlavou, po rohu Flídra, zvýšil na 2:1. V 66.minutě zahrával z pravé strany trestný kop Vašina a Rufer se opět dostal hlavou nejvýše a bylo 3:1. Pak jsme měli ještě několik tutovek, kdy naši hráči šli sami

na brankáře hostí, ale neuspěli (jmenovat nebudeme). V 73.minutě snížil soupeř na 3:2 z trestného kopu a s tečí v naší zdi. V 93.minutě nastřelil Bohunek svoji pátou tyč v zápase. K odraženému míči se dostal Vencl a do prázdné brány upravil na konečných 4:2.

Vnitřní síla mužstva opět zafungovala. Všichni hráči táhli za jeden provaz a poctivá práce po celých devadesátčtyři minut slavila úspěch.

Zisk tří bodů je o to důležitější, že v neděli 3.9., jedeme do nevyzpytatelného Zámrsku, kde vůbec nevíme, co můžeme čekat. Zápas začíná v 17.hodin.