8. kolo: Horní Újezd - Řetová. 1.10.2017

03.10.2017 21:53

HORNÍ ÚJEZD – ŘETOVÁ

                  1 : 2  (0:0)



 

Sestava:                  Hůlka

                    Provazník        Sedláček        Šimek      M.Voleský

                                           (46.L.Bače)

                     Pilgr         Flídr                             Hanuš      Vencl

                                                                (53.Bohunek)(83.R.Voleský)  

                                            Müller               Rufer

                                                                (79.Holínka)

 

Branky: 65.M.Voleský, 73.Müller


 

Tvrdě vydřené tři body v Horním Újezdě.

Naši hráči se po delší době vyrovnali soupeři v rychlosti i bojovnosti, ovšem balón je, hlavně v prvním poločase, moc neposlouchal. První pětačtyřicetiminutovku se dalo říci, že domácí měli více ze hry, jelikož využívali našich chyb v rozehrávce. Přesto jsme nulu udrželi a to hlavně díky spolehlivému výkonu brankáře Hůlky.

Ve druhé půli se naše hra výrazně zlepšila a za delší konec jsme pro změnu tahali my. V 65.minutě, po odvráceném rohovém kopu, míč vrátil zpět do vápna Petr Flídr a Míra Voleský hlavou otevřel skóre na 0:1. V 73.minutě založil rychlý protiútok Lukáš Bače, který vyslal po křídle Dana Rufera a jeho následnou přihrávku do šestnáctky zkušeně zužitkoval výborně hrající Radek Müller 0:2. Posledních deset minut vrhli domácí vše do útoku, ve snaze vyrovnat. V 83.minutě se objevil míč v naší síti, ale naštěstí si asistent rozhodčího všiml ofsajdu a naše konto zůstalo zatím čisté. V 87.minutě zahráli domácí z asi 25 metrů volný trestný kop, ale míč se jen otřel o břevno Hůlkovy branky. Velká snaha se soupeři vyplatila až v 92.minutě, když po ne dobře kopnutém trestném kopu domácí hráč míč tečoval a ten skončil za zády našeho gólmana.

Hráči si zaslouží velkou pochvalu za tvrdou práci, kterou po celých devadesát minut předváděli. Velký obdiv a poděkování patří také opravdu velkému počtu našich fanoušků, kteří na zápas do Horního Újezdu přijeli.

V neděli 8.10. nás od 15.30 hodin čeká velké derby, když na domácím hřišti přivítáme fotbalisty ústeckého béčka. Přáli bychom si „plný dům“ a hlasitou, ale slušnou podporu, kterou budeme moc a moc potřebovat. Předem díky a doufáme, že nezklameme vaši přízeň.