9. kolo: Řetová - Ústí B 8.10.2017

09.10.2017 12:00

     ŘETOVÁ – ÚSTÍ N.O. „B“

                  2 : 3  (1:2)

 

Sestava:                                                Hůlka

                         Provazník          Šimek       Sedláček    M.Voleský

                               Vencl      Flídr                    Hanuš     Bohunek

                                                                    (78.Vašina)(60.Holínka)

                                             Müller                Rufer

 

Branky: 24.Bohunek p.k., 85.Vencl

 

Inkasování branek v samém úvodu utkání se pro nás začíná stávat nepříjemnou tradicí! Silně podmáčený trávník moc fotbalové kráse nepřál, přesto naše hra nebyla špatná a dokonce se nám dařily i kombinační přechody do útoku. Škoda úvodních dvou branek, které byly jak přes kopírák. Ve 4. a 8.minutě -  únik

po soupeřově pravém křídle, centr, neobsazený hráč v našem vápně a dva góly!! Od této doby až do konce první půle jsme byli lepší a do 22.minuty jsme si vytvořili pět vyložených šancí, ale neproměnili ani jednu!!! Ve 24.minutě zahráli hosté ve svém pokutovém území rukou a následnou penaltu proměnil Tomáš Bohunek.

Druhá půle byla již herně vyrovnaná, šance byly na obou stranách. Místo srovnání skóre jsme inkasovali potřetí a to v 75.minutě, kdy se nám nepodařilo odkopnout balón z hlubokého bláta do bezpečí. V 85.minutě nás bojovný Vencl ještě dostal do kontaktu na 2:3, ale to bylo, bohužel, vše.

Objektivně? Zápasu by spíše slušela remíza, ale fotbal už je takový.

Náš tým zase prokázal svou morální sílu, když za odporného počasí, mimořádně špatnému terénu a nepříznivému vývoji zápasu, odevzdával po celých devadesát minut maximum.  Škoda těch neustále se opakujících úvodů utkání, které nás připravují o body!!

Příští zápas odehrajeme opět na domácí půdě a to netradičně v sobotu 14.10. od 15.hodin proti Těchonínu.