Dohrávka 12. kolo: Řetová - Sloupnice 12.11.2017

16.11.2017 13:46

    ŘETOVÁ – SLOUPNICE

                  0 : 1  (0:0)C:\Users\JS\Desktop\fotbalista 1.png


 

Sestava:                                              Hůlka

                      L.Bače         Sedláček             M.Voleský      Provazník

                                                                                                (46.Šimek)

                             T.Bače           Flídr         Vencl       Pilgr

                      (62.R.Voleský)

                                              Rufer                  Bohunek

 

Č.K.: 64.Sedláček, 76.Hůlka


 

Totálně zpackané derby!

Zase jsme doplatili na neproměňování  šancí! Po prvním poločase jsme mohli vést minimálně 2:0 a zápas by se dál určitě vyvíjel v náš prospěch. Soupeř si prakticky nevytvořil žádnou brankovou příležitost, a to i díky brankáři Hůlkovi, který všechny míče, jenž se dostaly za naši obranu, spolehlivě „zametal“!

Gól v 64.minutě jsme inkasovali po přímém kopu z hranice šestnáctky, když Standa Sedláček stáhl hostujícího útočníka, jenž postupoval sám na brankáře Hůlku. Po tomto faulu následovala zasloužená červená karta a gól v naší síti.

A aby toho nebylo málo, v 76.minutě šel do kabin i Patrik Hůlka, když opět!!!!!!!! řešil situaci, kdy se před ním objevil sloupenský hráč zcela sám. Červená karta to byla hodně přísná, jelikož mezi ním a hostujícím hráčem byl při kontaktu míč.

Pak už se s osmi hráči v poli a s patnácti minutami do konce moc dělat nedalo.

Mizerná kontrola míče a s tím spojená chaotická hra, špatné rozhodování v předfinálové a finálové útočné fázi, takto se úspěch dostavit nemohl.    

Nejen, že jsme po podzimní části nezískali vytoužených dvacet bodů, ale s pouhými šestnácti se krčíme na chvostu tabulky!

Přejme si, ať si hráči přes zimní přestávku řádně odpočinou a hlavně, ať si vše srovnají ve svých hlavách, abychom mohli na jaře opět předvádět fanouškům svoji hru  a tím ( samozřejmě i sami sobě ) dělali jen samou radost.