6. kolo: D.Újezd B - Řetová. 16.9.2017

16.09.2017 16:00

            D.ÚJEZD „B“ – ŘETOVÁ

                            3 : 2  (2:1)

 

Sestava:

                                                                    Hůlka

                           Provazník      Sedláček          M.Voleský     Vašina

                                                                                             (30.L.Bače)

                                   Müller         Flídr            Vencl        Pilgr

                       (66.Bohunek)

                                              Berky                      R.Voleský

                                         (52.Turek)                  (59.Rufer)    

 

Branky: 44.Sedláček, 62.Rufer


 

Odevzdané body v závěru utkání. Obraz hry je neustále stejný. Jsme zakřiknutí (chybí nám sebevědomí), soupeři jsou rychlejší , agresivnější, hrají s větší chutí a nepodléhají rozmarům počasí. V některých zápasech dokonce naši hráči působí dojmem, že hrají jako by z donucení, že fotbal pro ně není zábavou-koníčkem, ale jakousi povinností. A opakovaně inkasujeme v úvodu, tentokrát ve 12.minutě a v samém závěru. Hráči prostě nejsou hlavami v zápase, nejsou schopni se soustředit celých devadesát minut. A to ještě chytil ve 26.minutě Hůlka nesmyslnou penaltu, což bylo pro utkání klíčové, jelikož ve 39.minutě jsme inkasovali, po střele z asi 22 metrů, když jsme nebyli schopni míč od vlastního vápna tzv. urvat! Bylo to 2:0 a tím i  po zápase. Naštěstí se ve 44.minutě pustil do brejku Aleš Pilgr a v šestnáctce soupeře naservíroval míč Standovi Sedláčkovi, který už věděl, jak s ním naložit – 2:1.

Druhá půle byla od nás lepší a mezi 60. a 80.minutou se dá říct, že jsme na hřišti dominovali. Ale bohužel, ze čtyř tutovek se ujala pouze jedna. A to v  62.minutě,

po akci báječně hrajícího Aleše Pilgra, jenž ve vápně našel Dana Rufera, posledně jmenovaný vyrovnal na 2:2.  Podle pravidla „nedáš-dostaneš“ naši hráči zase v 84.minutě „šmudlali“ balon u naší šestnáctky a bezmocný Hůlka, o chvíli později, lovil míč ze své sítě potřetí.

Pokud naši hráči nebudou hrát s větší chutí, sebevědomím, soustředěním, vědomím udělat na hřišti něco navíc, vzít hru do svých rukou, tak budou zápasy vypadat tak, jak vypadají – BUĎ TO VYJDE NEBO NE!!!

Poděkování patří nemalému počtu fanoušků, kteří nám do Dolního Újezdu přijeli

na pomoc.

V neděli 24.9. přivítáme v Mandli tým Jablonného nad Orlicí. Zápas začíná v 16.hodin.