Zimní příprava - Cerekvice:Řetová 17.2.2018

17.02.2018 12:00

ZIMNÍ  PŘÍPRAVA  MUŽI

               CEREKVICE – ŘETOVÁ

                          3 : 3 (1:2)


 

Sestava:                                                     Šilar

                              L.Bače Sedláček   Provazník Turek

                                          (46.M.Voleský)

                               Šimek Flídr      Hanuš Vašina

                           (55.Hůlka)

                                                  Bohunek Rufer

 

Branky: 21.Vašina, 39.Flídr, 70.Bohunek


 

První přátelský zápas jsme odehráli na umělé trávě v Litomyšli proti mužstvu z Cerekvice. Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V první půli jsme byli lepším týmem a ve druhé byl aktivnější soupeř, což bylo ovlivněno ubývajícími silami našich hráčů, na kterých se projevila zátěž z právě probíhajícího vrcholu zimní přípravy ( tudíž částečná omluva ). Hru jsme vyrovnali až zhruba deset minut před koncem, to začaly ubývat síly i soupeři.

Vedení jsme se ujali ve 21.minutě, kdy po centru Flídra skóroval hlavou Vašina. Cerekvičtí hráči srovnali ve 36.minutě, když jsme prohráli osobní souboj

u našeho rohového praporku a po následném centru nechali ve vápně volného protihráče. Do opětovného vedení nás poslal Petr Flídr, když z asi 20 metrů, z volného přímého kopu, trefil horní růžek soupeřovy branky.

Do druhé půle jsme vstoupili nesoustředěně a již ve 46.minutě bylo srovnáno na 2:2, když po překopnutí naší obrany šel na Šilara soupeřův hráč zcela osamocen. V 60.minutě jsme ne příliš dobře zahráli rohový kop, který ještě

ke všemu nebyl řádně zajištěn v zadních pozicích. Následoval rychlý protiútok a soupeř se poprvé v utkání ujal vedení. Naše odpověď přišla v 70.minutě, kdy Rufer vyslal z vlastní půlky hřiště do brejku Tomáše Bohunka a ten po samostatném úniku srovnal na konečných 3:3.

Zápas svůj účel splnil, ukázal, jak dobré stránky naší hry, tak i slabiny, na kterých je potřeba zapracovat.

Příští přípravné utkání odehrajeme v neděli 25.2. od 17.hodin na umělce v Ústí nad Orlicí, soupeřem bude tým Pomezí.