Zimní příprava - Jehnědí:Řetová 11.3.2018

12.03.2018 18:04

    ZIMNÍ  PŘÍPRAVA  MUŽI

                  ŘETOVÁ – JEHNĚDÍ

                         7 : 3 (4:0)

 

Sestava:                                                 Šilar

                        L.Bače Sedláček           Provazník Turek

                                    (45.Šimek)

                            R.Voleský Flídr  Hanuš Vašina

                                                     (34.Pilgr)

                                        Holínka Müller  

                                  (68.Bohunek)

 

Branky: 22., 63. a 88. Müller, 35. a 45. Holínka, 30. Vašina, 81. Bohunek  

 

Za krásného jarního počasí se při otevřené hře dařilo hlavně střelcům. Deset branek bylo dobrou reklamou na fotbal.

Prvních deset minut jsme se nemohli dostat do hry, soupeř nás dobře napadal a tak se nám pod tlakem nedařila rozehrávka. Postupně jsme však začali přebírat otěže hry a úspěch se dostavil ve 22.minutě, když Flídr vyslal do samostatného brejku Müllera a ten sám před gólmanem otevřel skóre. Ve 30.minutě přišla velká chvíle pro Filipa Vašinu, který prokličkoval přes půl hřiště a svůj úspěšný průnik korunoval gólem. Do konce poločasu si ještě na dva centry parádně naběhl Honza Holínka a zvýšil postupně až na 4:0.

Ve druhé půli polevila soustředěnost našich hráčů a to se projevilo v 52.minutě, kdy soupeř snížil na 4:1 střelou z asi 22 metrů k tyči. V 63.minutě zahrál rohový kop Flídr a v následném chumlu se nejlépe zorientoval Müller a bylo to 5:1.  V 73.minutě, po hloupém nedorozumění ( nesoustředěnost ) v naší obraně, přišli hosté k lacinému gólu a snížili na 5:2. V 78.minutě jsme po rohu ( opět nesoustředěnost ) inkasovali potřetí. V 81.minutě zvyšoval na 6:3 Tomáš Bohunek, po křídelním úniku Pepy Turka. Skóre uzavřel v 88.minutě  po centru Vašiny Müller.

Přestože jsme vstřelili sedm branek ( slabší soupeř ), tak nemůžeme být v žádném případě spokojeni se třemi obdrženými brankami!

V pátek 18.3. odjíždíme na soustředění do Letohradu, kde sehrajeme v sobotu 19.3. od 13.hod. přátelské utkání s Kerharticemi.