Zimní příprava: Řetová - Brandýs nad Orlicí

18.03.2019 12:13

    ZIMNÍ  PŘÍPRAVA  MUŽI

 

            ŘETOVÁ - BRANDÝS N.ORL.

                           3 : 4 (0:4)C:\Users\JS\Desktop\fotbalista 1.png

 

Sestava:                                                  Šilar

                          L.Bače Šimek            Provazník Turek

                                        (46.Bohunek)   (46.Gloser)

                           Nikieienko Vašina Pilgr         Volf

                                                                                 (32.Voleský)

                                                Vencl Müller

 

Branky: 58.Pilgr, 84. a  88.Müller

 

Druhé přátelské utkání, které jsme odehráli, tentokrát na umělé trávě v Letohradě, jsme opět nedotáhli k vítěznému konci. Hráči měli v nohách tři plnohodnotné tréninkové jednotky, což se projevilo hlavně v prvním poločase. Ve 14.minutě jsme inkasovali z přímého trestného kopu, z asi 22 metrů, kdy brandýský hráč vymetl pavučiny v horním rohu Šilarovy brány. O tři minuty později nás soupeř překvapil rychlým protiútokem a bylo to 0:2. V 36.minutě, po rychlé kombinaci hostů, skončil míč v naší síti potřetí a ve 44.minutě, po finálové přihrávce mezi naše obránce, to bylo již 0:4.

Do druhé půle jsme vstoupili agresivněji, strhli hru na naši stranu a začali hrát přímočařeji dopředu, což se projevilo i na skóre. V 58.minutě snížil na 1:4 střelou z 22 metrů Aleš Pilgr. V 84.minutě si Müller, po narážečce s Vašinou, přehodil  hostujícího stopera a sám před gólmanem se postaral o naši druhou branku. V 88.minutě vypustil opět Radek Müller svou pověstnou dělovku a asi z 25 metrů snížil na konečných 3:4. Na vyrovnání či otočení výsledku už nám však více času nezbylo. Ve druhé půli se nám na rozdíl od první dařilo zařadit do zápasu prvky, které se snažíme celou zimu trénovat. Vypadá to, že je to cesta správným směrem, ale je potřeba, aby se to hráčům podařilo vnést také do soutěžních zápasů.

Soustředění splnilo to, co se od něj očekávalo, myslím, že čtyři tréninky plus zápas hráčům hodně daly. U podstatné většiny z nich je vidět opravdové odhodlání něco s nepříznivým postavením v tabulce udělat!

Ještě bych chtěl, jménem celého mužstva, poděkovat kuchaři Jiřímu Kubištovi za jeho kuchařské umění, kterým nám i se svými pomocníky (Ondrou Hanušem, Standou Sedláčkem, Martinem Sokolem) zpříjemňoval náročný sportovní program.

Poslední přípravný zápas hrajeme v neděli 17.3. od 11.hodin v Litomyšli proti týmu z Horního Újezdu.