Zimní příprava - Řetová:Kerhartice 17.3.2018

17.03.2018 14:44

  ZIMNÍ  PŘÍPRAVA  MUŽI

              ŘETOVÁ – KERHARTICE

                         7 : 3 (2:2)



 

Sestava:                                                    Šilar

                             Turek Sedláček   Provazník Vašina

                        R.Voleský Flídr               M.Voleský Müller

                                                  Holínka Bohunek

                                                                       (52.Hůlka)

 

Branky: 55., 66. a 71.Müller, 30. a 65.Holínka, 2.R.Voleský, 73.Hůlka


 

Za mrazivého a větrného počasí jsme v rámci zimního soustředění odehráli v Letohradě na umělé trávě přátelský zápas proti Kerharticím. Celý zápas jsme měli pod kontrolou, i když dokud soupeři stačily fyzické síly, tak byl velmi nepříjemný. To dokazuje 49.minuta, kdy jsme prohrávali 2:3. Vyrovnávací branku zařídil, po přesném centru Hůlky, Radek Müller a když nás , po krásné přízemní kombinaci, poslal do vedení Johnny Holínka, byl soupeř na lopatkách. Po této brance se projevil výrazně úbytek fyzických sil, po dalších dvou gólech Müllera a závěrečné Hůlkově sedmé už hosté  rezignovali a my mohli zápas v klidu dohrát.

Zápas toho moc z trenérského pohledu neukázal, nejen díky špatným povětrnostním podmínkám, slabšímu soupeři, ale i větší tréninkové zátěži. Naši hráči absolvovali od čtvrtka do zápasu (poslední trénink měli ještě dopoledne před utkáním) tři plnohodnotné tréninkové jednotky.

Jak se podařilo či nepodařilo hráče připravit na jarní sezónu ukáže ostrý start, který si odbudeme tuto sobotu 24.3. od 14.30 hod. v Moravské Třebové s jejich B týmem.